Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев готви сериозна изненада в

...
Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев готви сериозна изненада в
Коментари Харесай

БЛИЦ се добра до състава за Швеция! Готви ли Хубчев голяма изненада?

Селекционерът на националния тим Петър Хубчев готви сериозна изненада в състава си за днешния мач против Швеция от Група „ А “ на международните квалификации за Мондиал 2018.

БЛИЦ СПОРТ се добра до състава, с който се чака да стартираме против „ тре крунур “. Според нашата информация на 99% е несъмнено, че това е титулярната 11-орка, с която Хубчев ще започва двубоя срещу шведите от 21:45 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Противно на упованията за стартово място на капитана на Левски Божидар Митрев на вратата ще стартира някогашният пазач на „ сините “ Пламен Илиев. По лявото крило ще играе Петър Занев, който най-вече ще има отбранителни функционалности и ще оказва помощ на левия бек Антон Недялков. Изненадващо е и титулярното място за Божидар Краев, който ще действа зад Ивелин Попов. Очакванията бяха офанзивата да бъде водена от Андрей Гълъбинов, а Попето да играе като втори нападател.

СЪСТАВЪТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА МАЧА С ШВЕЦИЯ
Пламен Илиев, Страхил Попов, Божидар Чорбаджийски, Васил Божиков, Антон Недялков, Симеон Славчев, Георги Костадинов, Станислав Манолев, Петър Занев, Божидар Краев, Ивелин Попов

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​ 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР