Селекционерът на националния отбор на по футбол Олександър Петраков заяви,

...
Селекционерът на националния отбор на по футбол Олександър Петраков заяви,
Коментари Харесай

Селекционерът на Украйна се гордее с отбора си

Селекционерът на националния тим на по футбол Олександър Петраков съобщи, че не може да изрече и една сериозна дума към играчите, откакто фантазията им аз класиране на Световното състезание в Катар изгасна след загубата от с 0:1. Украйна победи в полуфинала на плейофите, само че автоголът на и серия от невероятни спасявания на вратаря на Уейн Хенеси лишиха отбора от присъединяване на Мондиала. Запитан какво би споделил на Ярмоленко, който отклони с глава топката във вратата си при директен свободен удар на, Петраков отговори, че би му благодарил, както и на всички футболисти.

" Мога единствено да кажа " благодаря " за всичко, което направи за тима. Нямам никакви рецензии към нито един футболист ", сподели той. " Ако желаете рецензии, критикувайте мен. Ако тимът печели, това са играчите. Ако губи, единственият губещ е треньорът ", счита украинецът. " Мисля, че направихме всичко допустимо украинският народ да запомни този тим, напъните ни. Искам да се извиня, че не вкарахме, само че това е спортът, случва се. Нямам думи, не знам какво да кажа ", добави Петраков. " Знаете какво се случва в Украйна, войната унищожава цялата страна, деца и дами умират всекидневно, а инфраструктурата ни се унищожава от съветските варвари ", сподели още треньорът.

Халфът Олександър Зинченко, който игра удивително в мача, е на мнение, че тимът е заслужавал повече. " Всеки от нас даде всичко през днешния ден. Вратарят на Уелс бе извънреден, без подозрение състезател на мача. По принцип не мисля, че заслужавахме да загубим, само че това е футболът. Футболът е страсти, ние доставихме такива на почитателите ни, само че за жалост не постигнахме резултата, който искахме. Като футболисти се опитваме да представим страната ни по най-хубавия метод. Всеки заслужава да живее в мир и би трябвало да спрем войната дружно. Днес Украйна е атакувана, на следващия ден кой знае. Трябва да сме дружно ", прикани футболистът на Манчестър Сити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР