Селекционерът на националния отбор на Испания по баскетбол за мъже

...
Селекционерът на националния отбор на Испания по баскетбол за мъже
Коментари Харесай

Серджо Скариоло няма да поема Реал Мадрид

Селекционерът на националния тим на Испания по баскетбол за мъже Серджо Скариоло не е преговарял с Реал Мадрид, увери сътрудникът на треньора Хиджинио Алонсо пред вестник „ Ас “.

„ Не можем да забравим всички срещи, които направи с Торонто и Реал Мадрид, до момента в който към момента имаше контракт с Виртус Болоня “, съобщи притежателят и президент на италианския клуб Масимо Санети при представянето на заменилия Скариоло - Лука Банки.

Това изказване бе отречено от Алонсо. Агентът на опитния италиански експерт отхвърли за какъвто и да е контакт с представители на Реал Мадрид през предишния сезон 2022/2023 и добави, че е допустимо да бъдат подхванати правосъдни дейности против Санети за подправени изказвания. Той акцентира, че италианският клуб е разрешил публично на Скариоло да договаря с Торонто Раптърс.

62-годишният Серджо Скариоло подписа контракт за три сезона с Виртус Болоня през 2021-а, когато наследи сърбина Александър Джорджевич. Със Скариоло отпред отборът завоюва шампионата Еврокъп през 2022-а и се завърна в Евролигата след 14 години пауза./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР