Селекционерът на националния отбор на Хърватия - Златко Далич, бе

...
Селекционерът на националния отбор на Хърватия - Златко Далич, бе
Коментари Харесай

Хиляди посрещнаха треньора на хърватите в Босна

Селекционерът на националния тим на Хърватия - Златко Далич, бе посрещнат от хиляди почитатели на стадиона на родния му град Ливно в Босна и Херцеговина. На стадиона бе построена специфична сцена, на който треньорът на международните вицешампиони се появи, с цел да обере аплодисментите и признателните викания на неговите съграждани.

Далич зави, че ще продължи да води хърватския отбор, в случай че бъде подсилен и от управлението. Преди седмица треньорът на вторите в света изиска фрапантно нарастване на заплатата, с цел да остане отпред на " ватрените ".

По данни на градската администрация на Ливно, в празненствата са се присъединили малко над 50 000 души. За тяхното положително въодушевление бе проведена и музикална стратегия с известни босненски реализатори.

Празненствата в родния град на международния вицешампион започнаха с идването му. Той бе посрещнат от група национални певици, които му посветиха ария, написана особено за него.



" Чувствам се ужасно, не съм изтощен от тази обич въобще. Посрещнаха ме топло в доста градове в Хърватия, само че този в Ливно е специфичен, тъй като съм си вкъщи. И от тук желая да надигнем на целия свят едно обръщение за мир, обич, обединяване и приемливост. Горд съм, че обичаме своето и почитаме непознатото. Да се държим почтено и да се гордеем с това. След 35 години се връщам тук като втори в света, благодаря ви за всичко ", сподели Далич пред разчувстваните почитатели.

Вечерта приключи с ария, отдадена на любовта в осъществяване на Далич и известният хърватски артист Мирослав Шкоро.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР