Селекционерът на националния отбор на Германия по футбол Ханзи Флик

...
Селекционерът на националния отбор на Германия по футбол Ханзи Флик
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Италия игра много добре, а ние направихме прекалено много грешки

Селекционерът на националния тим на Германия по футбол Ханзи Флик съобщи, че в играта на отбора са липсвали интензитет и точност при равенството 1:1 против Италия в Лигата на нациите. Футболистите на Германия към този момент 10 мача нямат проваляне.
 Италия - Германия 1:1 в Лига на нациите
Пълната с дебютанти Италия удържа Германия в Лига на нациите

Равенство 1:1 сред огромните европейски съперници

" Започнахме срещата добре, само че загубихме ритъма си след 15-29 минути ", съобщи Флик, който не остана удовлетворен от представянето на тима.

" Италия игра доста добре, а ние направихме прекомерно доста неточности. Липсваше ни интензитет, както и отборни дейности в отбрана. Трябва да подобрим много неща. Не направихме това, което подготвяхме преди мача и това не се случва за първи път. Италия игра доста по-организирано и е позитивно, че удържахме равенството ", разяснява Ханзи Флик.

" Подобни мачове удостоверяват, че Лигата на нациите ти дава опция да срещнеш мощни съперници. Като цяло представянето ни не беше положително ", добави селекционерът на Германия.

" Италия е нация, които живее и диша футбол. Играта добре в отбрана. Възхищавам се на Роберто Манчини за метода, по който италианският отбор се показа на Европейското състезание. Всички последователно станахме почитатели на Италия, гледайки ги на този шампионат. Сега имат всичко належащо за обновяването на отбора си и началото на една нова епоха ", приключи Флик.
 Ханзи Флик стартира да чупи върхове с Германия
Ханзи Флик стартира да чупи върхове с Германия

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР