Селекционерът на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов засегна и

...
Селекционерът на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов засегна и
Коментари Харесай

Константинов: Дайте да оставим Матей да вземе своето решение! Матей може да бъде един импулс, един стимул

Селекционерът на националния ни волейболен тим Пламен Константинов засегна и тематиката за връщането на Матей Казийски по време на днешната открита подготовка на отбора в зала " Христо Ботев " в столицата. Константинов за следващ път прикани да се остави Матей на мира да вземе своето решение.
 Пламен Константинов: Ще преценява дали да извикам Соколов за Европейското и олимпийската подготовка Пламен Константинов: Ще преценява дали да извикам Соколов за Европейското и олимпийската подготовка
" Вижте... дайте да оставим Матей да вземе своето решение. Мисля, че Матей е задоволително огромен, рационален и уталожен човек, с цел да реши " Да или не ". Това не ни въздейства, няма някакви упования. Лично аз нямам някакви упования всеки ден дали Матей ще се съгласи или не. Той би трябвало на мира да реши плюсове, минуси и това, което е положително за него, и в случай че реши, че може да ни помогне, на драго сърце Матей е добре пристигнал ", сподели Константинов пред медиите.
 Матей Казийски: Нямам незавършена работа с националния ни тим Матей Казийски: Нямам незавършена работа с националния ни тим
" Но отново споделям, не очаквайте, че появяването на Матей ще промени до толкоз един тим и да стане от черно бяло. Матей, с това което е като име в международния волейбол, е едно събитие в нашия волейбол. Аз го споделих към този момент, Матей може да бъде един подтик, един тласък освен за почитателите, само че и за това потомство волейболисти, които в този момент порастват. Да го видят с националната фланелка, ще желаят да станат като него. Ще бъде един образец. Това е ролята на Матей, в случай че се върне за Европейското състезание и олимпийската подготовка. В никакъв случай не би трябвало да го товарим с невероятни упования, че надали не той ще промени напълно образа на националния тим. Може да се промени с общи старания на всички ", показа още селекционерът.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР