Селекционерът на националния футболен тим Младен Кръстаич заяви, че първата

...
Селекционерът на националния футболен тим Младен Кръстаич заяви, че първата
Коментари Харесай

Кръстаич: Искаме победа, за да останем в група C

Селекционерът на националния футболен отбор Младен Кръстаич съобщи, че първата задача е победа над Гибралтар. Така нашите ще си запазят мястото в група С на Лигата на нациите. Сърбинът ще дебютира отпред точно в този мач. Двубоят е на следващия ден вечер в Разград, а Кръстаич направи куп промени, като повика много млади състезатели.

„ Дебютанти? Не разделям футболистите на новопристигнали и играли преди този момент. За мене това е без значение. Който има български паспорт, е добре пристигнал да съставлява България. За мене няма някогашни и нови. Хората в листата са най-хубавите извикани “, изясни той.

„ Мачът е значим, тъй като с победа ще останем в Лига С сигурно. Футболистите го осъзнават и са наясно, че първата ни цел е това. Футболистите сами знаят какво могат, имат задоволително сили и качества. Сега ни би трябвало поддръжката на публиката, с цел да стигнем до успеха. Знам качеството на всеки футболист “, сподели сръбският треньор.

„ Не съм човек, който обича да приказва за предходните мачове – гледаме този. Но когато в предходната среща България и Гибралтар приключиха 1:1, цяла Европа беше сюрпризирана от този резултат – с цялото ми почитание към Гибралтар. Никога не разделям тимовете на любимци и нефаворити – всеки съперник има моето почитание, където и да съм бил треньор “, добави той.
Кръстаич направи Десподов капитан
Кръстаич съобщи, че ще е новият капитан на тима. „ За момента футболистите заслужават единствено похвали за това, което демонстрират на терена и около терена. Сигурен съм, че всеки от тях ще даде не максимума, а безусловно своя дан и принос за успеха на България. Не се колебая в това “, сподели още той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР