Селекционерът на Мароко Уалид Реграги смята, че би било грешка

...
Селекционерът на Мароко Уалид Реграги смята, че би било грешка
Коментари Харесай

Треньорът на Мароко: Хърватия е фаворит срещу нас

Селекционерът на Мароко Уалид Реграги счита, че би било неточност за неговия тим просто да се концентрира върху опасността от Лука Модрич в идната среща с Хърватия от група “F ” на Световното състезание. 

„ Разбира се, Хърватия е любимец в този мач. Те играха на финала на последното Световно състезание и имат играча със Златната топка в лицето на Лука Модрич. Да, той има нещо в себе си, само че ние ще останем съсредоточени върху личните си играчи. Ако моят тим остане фокусиран единствено върху Модрич, това е огромна неточност ”, сподели Реграги. 

“Важното е, че играем футбола на Мароко с позитивна настройка, даваме всичко от себе си и по-късно не съжаляваме за нищо “, съобщи още Уалид Реграги. 
 Хаким Зиеш се приготви за хърватите с удивителен гол от центъра Хаким Зиеш се приготви за хърватите с удивителен гол от центъра
“Атласките лъвове ” също имат собствен личен амулет в лицето на крилото на Челси Хаким Зиеш, който беше върнат в тима, откакто Реграги смени Вахид Халилходжич като старши треньор единствено преди три месеца. 

„ Нашите играчи ще имат потребност от най-хубавото от Хаким Зиеш. Видяхте в последния мач той означи прелестен гол против Грузия. Когато Хаким има това самочувствие, той е един от най-хубавите играчи в света. Имаме потребност от него на следващия ден с неговото качество и той ще даде всичко от себе си “, добави Реграги.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР