Селекционерът на мъжкия национален отбор по футбол на България Илиан

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор по футбол на България Илиан
Коментари Харесай

Илиан Илиев: В Лигата на нациите ще се опитаме да сме доминиращ отбор

Селекционерът на мъжкия народен тим по футбол на България Илиан Илиев желае възпитаниците му да показват игра, която да разрешава на тима да господства в мачовете си от Лигата на нациите.

Тимът отпътува за Баку, където ще премери сили със селекциите на Танзания и Азербайджан.

" Настроението е обикновено. Надяваме се да се приберем в положително въодушевление. Азербайджан е на нашето равнище. Танзания взе участие в Купата на Африка. Знаете какъв брой мъчно е да се класираш за сходен конгрес. Не става въпрос за другоземен шампионат със слаби тимове. Всеки мач е тест, в който да демонстрираме, че отиваме нагоре. Не тръгваме с настройката, че играем с тимове, под равнището ни ", съобщи той.

Наставникът се надява да види още по-добра игра от мачовете със Сърбия и Унгария.

" Основната цел е да стоим повече време в двете етапи. В последните мачове елементарно допуснахме влизане на съперника в последните ни 30 метра. В последните мачове допуснахме голове от статични положения. Знаем мощните и слабите страни на тимовете. При Азербайджан има промяна на треньор. Надяваме се да не ни изненадат. Готвим се за Лигата на нациите, където тимовете са на едно равнище. Ще срещнем тимове, които са по-дори от нас, тъй като ще вземат участие на европейско състезание. Добре е да играем с тимове на нашето равнище. В Лигата на нациите ще се опитаме да сме преобладаващ тим ", добави той.

Неговият ученик Георги Костадинов отдава нужното почитание към всеки един мач.

" Настроението е положително. В националния тим всеки мач е значим. Надявам се да реализираме положителни резултати. Вече няма слаби тимове, всеки мач е равносилен ", добави националът.

Изпълняващият функционалностите президент на Българския футболен съюз Михаил Касабов призна, че в лагера от дълго време чакат победа.

" Докато впишат Георги Иванов, аз съм президент. Той ме предложения да работим дружно. Контролните мачове са подготовка за виновните мачове, които са по-важни. Отдавна чакаме победа ", призна той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР