Селекционерът на Казахстан Станимир Стоилов посочи как може да бъде

...
Селекционерът на Казахстан Станимир Стоилов посочи как може да бъде
Коментари Харесай

Мъри има рецепта за прекъсване на хегемонията на Лудогорец

 Спекулират с бъдещето на Павел Колев в Левски
Селекционерът на Казахстан Станимир Стоилов уточни по какъв начин може да бъде прекратена хегемонията на Лудогорец, която продължава към този момент седем години в родния хайлайф.

Според някогашния треньор на Левски кандидатите първо би трябвало да се изравнят с първенците и по-късно да стартират да ги надиграват непрекъснато.

" Левски и ЦСКА имат още много да се потрудят, в случай че желаят да смъкват Лудогорец чисто от игровия връх. Аз персонално ще подходя, в случай че съм на работа в съперник на този отбор, както беше в тази ситуация с Ботев, да изравня първо по игрови жанр тима.

Да играе толкоз добре, колкото и те играят и да ги надиграва. И това да се случва непрекъснато ", показа Мъри Стоилов пред " Нова телевизия ".

" Аз отдавна дублирам, че на Левски казусът в никакъв случай не е бил финансов в последните години, постоянно е бил спортно-технически за решение.

През годините съм споделил за Левски всичко. Убедих се, че никой от хората, които управляват, не желаят да го чуят, те се наскърбяват или се сърдят ", добави българският експерт.

" Надявам се Левски най-сетне в действителност да успее да завоюва купата. Това ще бъде един в действителност дълго чакан подарък за всички левскари ", сподели още Стоилов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР