Селекционерът на женския ни национален отбор по борба Петър Касабов

...
Селекционерът на женския ни национален отбор по борба Петър Касабов
Коментари Харесай

Петър Касабов пред bTV: Съдбата и съдиите решиха да не сме на финал

Селекционерът на женския ни народен тим по битка Петър Касабов е удовлетворен, макар че Тайбе Юсеин не се класира за финала в кат. до 62 кг на олимпийските игри в Токио.

Българката загуби полуфиналната си битка и на следващия ден ще се бори за бронзово отличие.

" Все още съм със смесени усеща, само че пък не мога да не бъда удовлетворен от представянето. Загубихме полуфиналната битка, само че можехме и да спечелим. ", сподели Касабов пред bTV.

Снимка: Lap.bg

" Всичко беше тактическо надхитряне. Просто при тях се получи този път. Не търсеше (б.ред. - съперничката) изобщо битката, беше затворена. Ако бяха тези две точки, с които може би щяхме да поведем, и след това наказването 3:0... към този момент срещата щеше да бъде по напълно друг метод. Съдбата и съдиите по този начин са решили. "

" Нека да починем в този момент, да преспим и да проверим какво не се е получило. Надявам се за на следващия ден към този момент всичко да е наред. Самото ни наличие тук, самото присъединяване на такова равнище след тази тежка контузия, е добре. ", добави селекционерът.

Снимка: Lap.bg

В сряда след 12:45 ч. българско време Тайбе Юсеин ще се изправи против представителката на Русия олимпийски комитет Любов Овчарова или Хена Катарина Йохансон от Швеция в спор за бронзов орден на Игрите в Токио.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР