Селекционерът на Италия Роберто Манчини отбеляза една седмица от триумфа

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини отбеляза една седмица от триумфа
Коментари Харесай

Манчини с емоционални думи за героите на Италия

Селекционерът на Италия Роберто Манчини означи една седмица от триумфа над Англия на UEFA EURO 2020. Специалистът благодари на играчите, които не познават провалянето от 34 дуела.

„ Преди седем дни по това време се приготвяхме да стартираме огромно предизвикателство. Финалът против Англия на UEFA EURO 2020. Всички знаем по какъв начин приключи това. Но не всички знаеха по какъв начин протичаше всичко зад кулисите. Преди няколко дни доста от вас гледаха последния епизод на Sogno Azzurro по Rai. Както може би сте разбрали, огромна част от силата на този тим не е била единствено поради гения, а и човечността, насладата и увереността “, написа Манчини в една от обществените мрежи.

Proprio 7 giorni fa a quest'ora stavamo per cominciare una grande sfida, l'ultima di Euro 2020, la finale contro l'Inghilterra.

Come è andata a finire lo sappiamo tutti.

Quello che non tutti conoscevano invece era il dietro le quinte.
— Roberto Mancini (@robymancio)
„ Чудесен отбор. Момчета, които са способни да се усмихват и да изпитват наслада даже когато доближат миг, зареден напрегнато както при дузпите. Доказахме, че можем да бъдем страхотни експерти, без да забравяме да бъдем хора. За това първо премеждие, приключило по най-хубавия вероятен метод, нямам какво друго да кажа с изключение на голямо благодаря на на всички – почитатели, футболисти, играчи, личен състав и другари. Forza Azzuri”, добави още той.

Документалният филм Sogno Azzurro отрази целият шампионат на Италия с мачовете в Рим, Мюнхен и Лондон. Той включваше отразяването на тренировките, пеенето, танцуването и шегите сред играчите.

Notti magiche
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР