Селекционерът на Италия Роберто Манчини коментира различни теми, свързани с

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини коментира различни теми, свързани с
Коментари Харесай

Манчини: Догодина ще сме още по-силни и ще спечелим Европейското

Селекционерът на Италия Роберто Манчини разяснява разнообразни тематики, свързани с пандемията от ковид.

Дори и не съм си помислял да напусна Италия в подобен миг, защото се усещам в сигурност тук и имам религия на нашите лекари, които правят героична работа. Искам да се усещам покрай тези, които са в потребност. Казвам го като елементарен жител, а не като човек с институционална роля или представляващ страната. Много ми харесва самодейността с песните по терасите. Това е най-автентичната Италия, то ни съставлява. Ние сме тези, които дават най-хубавото от себе си в тежки условия, когато се прегръщаме, оказваме помощ и демонстрираме цялата си човечност. След всички тези болежка и боязън тези хора заслужаваха Европейското състезание, с цел да се разсеят и стартират изначало. През миналите няколко седмици се обадих на някои от играчите, изключително на контузените и тези под въпрос. Работех и върху контролите с Англия и Германия, като започнах да се акордирам за Евро 2020. Трябва да призная, че бях отчаян от новината за преместването му. Ние обаче ще сме още по-силни следващата година и ще го спечелим.

Nazionale, Roberto Mancini: “Euro 2021? Saremo più forti” https://t.co/RIIlWSdATn fantacalciok #fantacalcio pic.twitter.com/QtAchSXiUS
— Fantacalcio gratis (@Fantacalciok) March 22, 2020
Борбата за купата в Серия " А "? Да, Ювентус ще са любимци, само че ще е отворена борба. Лацио към момента са в играта, само че не бих отписал и Интер точно тъй като обстановката ще е изключителна, ще бъде един нов свят. Невъзможно е да се вършат научни предсказания. Може да има изненади. Важното е обаче да се стартира изначало, тъй като това би означавало, че сме възвърнали нашата нормалност. Точно по тази причина бих изчакал до последния миг преди да анулира Олимпиадата в Токио. Това е прекомерно значимо съревнование. Ще е тържество за света, минал през целия този боязън. Няма смисъл да взимаме в този момент решения. Нека изчакаме. Мисля положително. Убеден съм, че шампионата ще се възобнови и ще бъде приключено. Щом се изиграят всички мачове, казусът няма да е толкоз огромен. Играчите ще прояват възприятие на отговорност и ще реагират по верния метод на всички потребности на клубовете ", съобщи Манчини пред " Гадзета дело спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР