Селекционерът на Италия Роберто Манчини имаше забележки към играчите си,

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини имаше забележки към играчите си,
Коментари Харесай

Манчини: Можехме да се справим доста по-добре

Селекционерът на Италия Роберто Манчини имаше забележки към играчите си, макар триумфа с 2:0 над Малта във втория мач от европейските квалификации в група " С ". Това бяха значими три точки за " скуадра адзура ", изключително след провалянето от Англия в първия кръг. Наставникът обаче желае отборът му да е по-категоричен, изключително в мачове с сходни по-непретенциозни противници.

" Има мачове, в които няма какво да спечелиш, само че може доста да загубиш. Те нормално са много грозни. Направихме някои неща добре, а други - не толкоз добре. Важното е, че спечелихме. Поведохме рано и можехме да вкараме още, само че тези дуели от време на време са странни. Ретеги откри резултата, което бе фундаментално. Повтарям, той има потребност от време, с цел да свикне с европейския футбол ", съобщи Манчини, който добави, че ще продължи да разчита на нападателя с аржентински корени и отсега нататък.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" В тези странни мачове е мъчно да влезеш в темп, няма доста свободни пространства, в които да разгърнеш играта си. Затова отношението е доста значимо, с цел да стигнеш до успеха. Можехме да създадем всичко по-добре, това е истината. Когато водиш с 2:0, напрежението спада и би трябвало да се възползваш от това, с цел да довършиш противника ", счита експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР