Селекционерът на Италия Роберто Манчини е уверен, че адзурите ще

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини е уверен, че адзурите ще
Коментари Харесай

Манчини: Странно е Донарума да бъде резерва, Жоржиньо заслужаваше Златната топка

Селекционерът на Италия Роберто Манчини е убеден, че " адзурите " ще се класират за Световното състезание в Катар.

Наставникът приказва и за някои от играчите си. Той показа, че е сюрпризиран от статута на Джанлуиджи Донарума в Пари Сен Жермен.

" Ще отидем в Катар, тъй като сме мощни. Бяхме най-хубавият тим на Европейското, което справедливо спечелихме. Имаме една загуба в последните три години и то в мач, в който останахме с 10 индивида. Често мисля за пропуснатите благоприятни условия. Победа против Швейцария щеше да е задоволителна, а доминирахме в мача. Мисля, че по време на Европейското имахме малко шанс, а рано или късно тези неща се връщат. В тези моменти би трябвало да направиш освен това и ние ще го създадем през март.

Жоржиньо заслужаваше " Златната топка " за това, което направи за нас. Той беше извънредно значим състезател. Спомням си дузпата против Испания, а не двете, които пропусна. Виждам, че продължава да извършва дузпи, тъй че няма проблем.

Донарума е най-хубавият вратар в света и е доста необичайно. Съжалявам, че той не играе постоянно, тъй като това е доста значимо за един вратар ", сподели още Манчини.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР