Селекционерът на Италия Джан Пиеро Вентура се разгневи на днешната

...
Селекционерът на Италия Джан Пиеро Вентура се разгневи на днешната
Коментари Харесай

Вентура се ядоса: Защо се учудвате, че стигнахме дотук?

Селекционерът на Италия Джан Пиеро Вентура се разгневи на днешната конференция преди баража с Швеция в Милано. Специалистът разгласи, че тежката квалификационна група, в която италианците спориха за челото дружно с Испания, е предопределила през цялото време този бараж за " адзурите ". Той пропусна обстоятелството, че с почти същите реализатори, само че и с Антонио Конте на треньорската скамейка, италианският тим отстрани испанците на европейския шампионат преди година и половина.

" Ще променим нещо, само че са минали единствено 48 часа от първия мач. Надявам се да променим резултата, само че ще забележим това в края на срещата. Наясно съм, че на следващия ден е фундаментална вечер за италианския футбол, само че този сюжет съществуваше, още когато застанах отпред на отбора. Знаехме, че има възможност да останем втори и да идем на бараж. Не бива да има сюрпризирани, че сме стигнали дотук! Честно, не разбирам за какво има учудени, че играем на баражите, както споделих, този сюжет бе явен през цялото време. Сега сме тук и ще играем за победа. Ако не успеем, ще създадем преоценка ", сподели Вентура.

Италианците имат да топят пасив от един чист гол на скандинавците, а при неуспех " Скуадра адзура " ще пропусне за първи път международно състезание от 1958 година насам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР