Селекционерът на Испания Луис Енрике показа завидно чувство за хумор

...
Селекционерът на Испания Луис Енрике показа завидно чувство за хумор
Коментари Харесай

Луис Енрике отново култов: Аз нося прашки, а вие?

Селекционерът на Испания Луис Енрике сподели забележително възприятие за комизъм по време на един от към този момент обичайните си стройвоме в канала си в Twitch. Той бе запитан от последовател дали носи боксерки или слипове, на което отговори:

" Ползвам прашки " и по-късно попита pрителите дали те също носят прашки.

" Не, майтапя се, жена ми ще ме убие ", добави през смях селекционерът.

Преди няколко дни Луис Енрике още веднъж дава отговор на въпроси от съкровен темперамент, откакто почитател го попита дали позволява на играчите си да вършат секс преди мачовете.

“Смешно е да им не разрешавам. Това е нещо, което считам за изцяло обикновено. Очевидно, в случай че става въпрос за оргия, това не е най-хубавият вид, само че в границите на здравия разсъдък - може. Когато са в клубовете си, играчите спят у дома. Ако вършат секс, не ме тормози. Ако вършат нещо, то е тъй като имат потребност от него и го желаят. Но отново дублирам - с разсъдък.! Всеки с колегата си. Нормално е. Когато бях състезател, жена ми и аз правихме това, което трябваше ”.

Енрике качи и видео по какъв начин кара колело преди конфликта с Германия (1:1) дружно с члена на щаба си Лоренцо.

Както е известно, колоезденето е вторият обичан спорт на Луис Енрике и в свободното си време той не пропуща да се качи на педалите и с другари да обикаля планините в Испания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР