Селекционерът на Испания Луис Енрике пое вината за загубата с

...
Селекционерът на Испания Луис Енрике пое вината за загубата с
Коментари Харесай

Луис Енрике пое вината за отпадането, но отказа да говори за оставка

Селекционерът на Испания Луис Енрике пое виновността за загубата с дузпи от Мароко на 1/8-финала на Световното състезание. " Ла Фурия " завърши с фантазията си за успех в шампионата рано-рано, откакто в постоянното време и продълженията нямаше голове, а при дузпите испанците не съумяха да осъществят нито едно от осъществяванията си. Наставникът съобщи, че той е виновен за отпадането, само че отхвърли да приказва за бъдещето си отпред на отбора.

" Сега не е време да приказваме за моето бъдеще. Искам първо да видя фамилията си, кучетата си и да бъда с тях. През идната седмица, когато президентът на федерацията реши, ще седнем да поговорим. В момента не мисля за моето бъдеще. Нека първо асимилираме това отчаяние ", съобщи Луис Енрике.

" Вината за загубата е напълно моя, тъй като аз избрах първите трима реализатори при дузпите, защото смятах, че те са експерти в такива обстановки. Следващите двама бяха избрани от тима, само че до тях изобщо не се стигна. А не трябва да подминаваме и обстоятелството, че Буну е страховит вратар ", добави експертът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР