Селекционерът на Испания Луис Енрике коментира как приема секса преди

...
Селекционерът на Испания Луис Енрике коментира как приема секса преди
Коментари Харесай

Луис Енрике в чат с феновете: Секс преди мачове може, оргии - не

Селекционерът на Испания Луис Енрике разяснява по какъв начин приема секса преди мачове. Той показа мнението си в Twitch, изпълнявайки своето заричане към почитателите да прави включвания от Мондиал 2022 в Катар, до момента в който испанците са в играта. В поредност от въпроси и отговори без задръжки в четвъртък вечерта треньорът приказва за всичко - от това по какъв начин насочва енергияна на Гави на терена до дова дали поставя лук в своя омлет.

Когато го попитаха дали позволява на играчите си да вършат секс преди мачовете, Луис Енрике съобщи: “Смешно е да им не разрешавам. Това е нещо, което считам за изцяло обикновено. Очевидно, в случай че става въпрос за оргия, това не е най-хубавият вид, само че в границите на здравия разсъдък - може. Когато са в клубовете си, играчите спят у дома. Ако вършат секс, не ме тормози. Ако вършат нещо, то е тъй като имат потребност от него и го желаят. Но отново дублирам - с разсъдък.! Всеки с колегата си. Нормално е. Когато бях състезател, жена ми и аз правихме това, което трябваше ”.

Любопитно е, че дъщерята на Луис Енрике излиза с крилото на испанския отбор Феран Торес. Сира Мартинес е състезателка по конен спорт, а селекционерът очевидно приема позитивно връзката им, тъй като в събота се пошегува с това. Когато в онлайн част Енрике беше запитан кой от играчите на Испания съставлява негово продължение на футболния терен, той отговори:

" Много е елементарен отговорът. Това е Феран Торес - в противоположен случай щерка ми ще пристигна и ще ми отсече главата ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР