Селекционерът на Испания - Луис Енрике качи любопитна публикация в

...
Селекционерът на Испания - Луис Енрике качи любопитна публикация в
Коментари Харесай

Луис Енрике се изфука с представянето на Испания през последните три години

Селекционерът на Испания - Луис Енрике качи любопитна обява в Туитър, с цел да се похвали със мощното показване на своя отбор от 2020 година насам.

Наставникът качи таблица на десетте европейски тима, които са попадали в топ 4 на най-малко едно от следните надпревари: Лига на нациите 2020, Евро 2020 и Лига на нациите 2022, и/или са се класирали за Мондиал 2022. Въпросните отбори са Испания, Белгия, Франция, Англия, Италия, Нидерландия, Португалия, Дания, Германия и Хърватия. Прави усещане, че от всичките 10 отбора единствено при “Ла Фурия ” във всичките четири колони фонът е зелен, което допуска сполучливо присъединяване за селекцията във въпросните шампионати и международните квалификации. Междувременно, в съвсем всички от останалите девет тима (освен Италия) има най-малко по две червени полета, съответстващи на неуспех.

Също по този начин Енрике добави сбит коментар: “Просто да слага нещата в контекст… ”

В Лига на нациите 2020 Испания стана вицешампион, като също по този начин се класира за идните финали от последното издание на шампионата, които ще бъдат следващата година. На Евро 2020 отборът беше полуфиналист и отпадна от Италия след дузпи, а също така се класира за Мондиал 2022 като първи в своята квалификационна група.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР