Селекционерът на Холандия Роналд Куман заяви след равенството 2:2 с

...
Селекционерът на Холандия Роналд Куман заяви след равенството 2:2 с
Коментари Харесай

Куман: Обикновено германците вкарват гол в последната минута

Селекционерът на Холандия Роналд Куман съобщи след равенството 2:2 с Германия, “изковано” с късни голове на Куинси Промес (85)и Вирджил ван Дайк (90+1), че обиконвено от Бундестима се чака да бележи решаващи попадения в края, само че този път функциите са се разменили. “Хиксът” оказа помощ на тима на Холандия, който пропусна Мондиал 2018, да се пребори за първото място в Група 1 в Лига “А” от шампионата Лига на нациите.

“Показахме прелестен футбол довечера. Това не беше най-силното ни показване, само че въпреки всичко се преборихме за точка. Помня, че в Холандия хората споделяха, че постоянно германците вкарват гол в последната минута. Тази вечер обаче Холандия бе тимът, който извади шанс в края”, показа Куман след трагичния дуел на “Фелтинс Арена” в Гелзенкирхен.

След мача в интернет пространството се появи фотография с напътствията на Куман в края на срещата, съгласно които героят Ван Дайк е трябвало да заиграе като нападател и това решение на русокосия експерт се оказа “златно” за " оранжевите ". Лига на нациите 6 кръг, понеделник 19 ноември  Германия 2:2краен резулат  Холандия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР