Селекционерът на Хърватия Златко Далич ще продължи работата си начело

...
Селекционерът на Хърватия Златко Далич ще продължи работата си начело
Коментари Харесай

Далич остава начело на Хърватия

 ФАЛШИВА НОВИНА: Футболистите на Хърватия подариха 23 милиона евро на детска фондация
Селекционерът на Хърватия Златко Далич ще продължи работата си отпред на " ватрените ", оповестиха публично от локалната футболна федерация.

В четвъртък Далич е провел финални диалози с президента на централата Давор Шукер и двамата са си стиснали ръцете за нов контракт. Треньорът направи възторг на Мондиал 2018, като изведе мощния отбор на хърватите до финала, изгубен от Франция.

" Разговаряхме по всички въпроси. Благодаря на Давор за разбирането на всичките ми искания по отношение на нещата, които смятам за неправилни. Смятам, че изгладихме несъгласията и очаквам с неспокойствие новите провокации ", разяснява Далич.

" Беше прелестно да си спомним великите моменти от международното, сребърните медали са доказателство за положителната работа. Поговорихме си намерено какво би трябвало да се направи, с цел да задържим равнището и в бъдеще ", добавя Шукер.

Официалното решение за новия контракт на Далич следва да бъде взето от Изпълкома на федерацията през идната седмица. Далич пое хърватите пред октомври м.г. и стана приятната треньорска изненада на Мондиал 2018.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР