Селекционерът на Грузия Вили Саньол и неговият отбор все още

...
Селекционерът на Грузия Вили Саньол и неговият отбор все още
Коментари Харесай

Вили Саньол: Моите играчи са готови на всичко за страната си

Селекционерът на Грузия Вили Саньол и неговият тим към момента има какво да покажат и не са подготвени да се приберат у дома след осминафиналите на Европейското състезание по футбол.

Грузинците сервираха изненадата в груповата фаза, като се класираха за етапа на елиминациите и им следва мач против любимеца Испания в неделя в Кьолн.

" Още нищо не е свършило. Не желаеме да се прибираме. Има мач против Испания, за който би трябвало да се подготвим ", сподели Саньол пред френския състезателен вестник " Екип ".

" Ще има същинска бариера пред нас ", добави Саньол, под чието управление грузинците изгубиха четири пъти в четири мача против Испания, в това число с 1:7.

Два дни по-малко за подготовка от Испания също слагат неговия тим в леко неизгодно състояние, само че Саньол има вяра в своите играчи след успеха с 2:0 в груповата фаза над първенеца от 2016 година Португалия - първата огромна победа на Грузия в шампионата.

" Моите играчи са подготвени да създадат всичко за страната си. Ние накарахме Грузия да се гордее с нас ", сподели Саньол.

" Ние не сме борбен тим. Опитваме се да запазим контрола върху топката в обособените етапи ", добави френският експерт.
 Евро 2024, пияни сърби и един публицист на ТОПСПОРТ
Евро 2024, пияни сърби и един публицист на ТОПСПОРТ

Как се отразява онлайн най-големият футболен конгрес на Стария континент?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР