Селекционерът на германския национален отбор Юлиан Нагелсман планира Мануел Нойер

...
Селекционерът на германския национален отбор Юлиан Нагелсман планира Мануел Нойер
Коментари Харесай

Нагелсман каза кой ще е титулярен вратар на Германия на Евро 2024

Селекционерът на немския народен тим Юлиан Нагелсман възнамерява Мануел Нойер да бъде титулярен вратар на Евро 2024. Капитанът на Байерн Мюнхен ще пропусне другарските мачове с Франция и Нидерландия през март, само че това няма да промени решението на експерта, който е отпред на Бундестима.

" Решението няма по какъв начин да се промени поради мускулен проблем. Това е дребна травма. Той няма да бъде отвън игра за осем месеца. Горд съм, че разполагам с вратари от международна класа. Марк Андре тер Щеген ще получи късмет в този момент ", разяснява Нагелсман пред медиите, представен от ДПА в петък.
 Германия сменя доставчика на екипи
Германия сменя доставчика на екипи

Това ще се случи от 2027-а година

37-годишният Нойер трябваше да се завърне в състава на Германия по време на дуела на четирикратните международни първенци с Франция в Лион, откакто счупи крайник след края на Мондиал 2022 в Катар и беше отвън терена за доста дълъг интервал от време. Сега стражът на Байерн Мюнхен има мускулна контузия.

Тер Щеген ще заеме мястото на Мануел Нойер на вратата на Германия в идните инспекция за германците, които са домакини на Европейското състезание през юни и юли.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР