Селекционерът на германския национален отбор Юлиан Нагелсман няма да прави

...
Селекционерът на германския национален отбор Юлиан Нагелсман няма да прави
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман: Не сме достигнали предела на нашите възможности

Селекционерът на немския народен тим Юлиан Нагелсман няма да прави огромни промени в състава след провалянето с 2:3 против Турция в контрола, когато четирикратните международни първенци се изправят против Австрия във вторник. Целта пред Бундестима е победа, която може да способства за малко по-положителна настройка малко повече от половин година преде началото на Евро 2024.

" Винаги се стремим към ротации в състава, без да променяме доста схемата ", сподели треньорът, добавяйки, че форматът 4-2-2-2, който е въвел, остава същият.

Основните въпроси към мача във Виена ще се отнасят до възможното присъединяване на Кай Хаверц и Йозуа Кимих.
Нагелсман изненадващо пусна нападателя на Арсенал Хаверц като ляв бек против Турция и до момента в който Хаверц означи първия гол против турците.

" Експериментът не беше толкоз огромен. Не може да гледаме единствено от отрицателната страна. Играли сме и различен път тъкмо по този метод. Не бяхме имали подготовка дружно от близо четири месеца. Сега желаеме да спечелим, това би било сносно. Трябва да работим още доста. Става въпрос за това да сме уверени в пътя, който поемаме, и да оформим позитивно мнение. Не сме достигнали пределеа на нашите благоприятни условия ", сподели още младият експерт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР