Селекционерът на френския национален отбор по футбол Дидие Дешан разкри,

...
Селекционерът на френския национален отбор по футбол Дидие Дешан разкри,
Коментари Харесай

Дешан разкри, че Пол Погба не е щастлив в "Манчестър юнайтед"

Селекционерът на френския народен тим по футбол Дидие Дешан разкри, че халфът Пол Погба не се усеща благополучен в клубния си отбор " Манчестър юнайтед ". Играчът, който мина на " Олд Трафорд " през лятото на 2016 година против 92 милиона паунда, има сложен втори сезон, откогато се върна при " алените дяволи ".

Напоследък Погба изгуби титулярното си място за сметка на младия Скот Мактоминей, който се употребява с доверието на Жозе Моуриньо. Според Дешан това се отразява на Погба.

" Той не се усеща благополучен и това е обстановка, която сигурно не му подхожда. Пол знае, че може да даде доста повече, само че има редица аргументи. Подобно нещо може да се случи на всеки състезател, не става въпрос единствено за Погба ", сподели Дешан пред " Екип ".

Селекционерът на Франция посочи, че ще опита да помогне на футболиста с диалози. Дешан добави, че продължава да има вяра на Погба и той е в неговите проекти. Халфът попадна в състава на Франция за контролните мачове с Колумбия и Русия.

Погба не е вкарвал за " Юнайтед " от ноември, а в последните срещи играе все по-рядко. Той не взе присъединяване в дербито с " Ливърпул ", влезе единствено за 30 минути при загубата от " Севиля " в Шампионската лига и остана на пейката при триумфа над " Брайтън " във ФА къп през уикенда.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР