Селекционерът на Франция - Дидие Дешан посочи силните страни на

...
Селекционерът на Франция - Дидие Дешан посочи силните страни на
Коментари Харесай

Дешан похвали Англия и Гарет Саутгейт

Селекционерът на Франция - Дидие Дешан уточни мощните страни на тима на Англия и посочи, че " трите лъва " нямат видни недостатъци. Двата отбора се срещат на следващия ден вечер в борба за място на полуфиналите на Световното състезание в Катар.

" Играчите са спокойни и по този начин е през цялото време на шампионата. Максимално фокусирани сме във всеки мач и в този момент сме на 1/4-финал. Няма смисъл да се стресираме и да се подлагам на напрежение. Целта е да стигнем до полуфиналите.

Темпото постоянно е един от основните фактори за един мач. Когато скоростта е висока, съперникът има по-малко време да се провежда. Можете да спрете доста неща, само че е доста мъчно да спрете някой, който е доста бърз, изключително при преходите. Отборът на Англия е доста мощен в това отношение и отбелязва доста голове след бързи контраатаки. Те също имат доста механически благоприятни условия и са рискови при статични условия. Не е инцидентно, че се изправят против нас на 1/4-финалите.

Англия ще се приготви за Килиан, само че той постоянно е в позиция да направи разлика. Имаме и други играчи, на които да разчитаме, само че Килиан си е Килиан и постоянно може да направи разликата ".
 Медиите на Острова разкриха скандал в британския народен тим
Медиите на Острова разкриха скандал в британския народен тим

Бен Уайт си тръгнал поради недоразумение с асистент треньора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР