Селекционерът на Египет - Руи Витория, разкритикува английския гранд Ливърпул

...
Селекционерът на Египет - Руи Витория, разкритикува английския гранд Ливърпул
Коментари Харесай

Треньорът на Египет разкритикува Ливърпул

Селекционерът на Египет - Руи Витория, разкритикува британския гранд Ливърпул поради цялата връзка към травмата на Мохамед Салах. Звездата на 19-кратния британски първенец ще се върне край река Мърси, където ще продължи възобновяване му от травмата, получена по време на срещата с Гана от групите на КАН.

Първоначално " фараоните " споделиха, че Салах ще липсва два мача, само че по-късно сътрудникът на нападателя призна, че травмата е по-тежка от предстоящото, а това беше преди този момент доказано и от Ливърпул.

" Мохамед Салах има травма, за която научихме преди този мач, че е по-тежка от първичните упования, тъй че се наложи да удължим времето, преди той да може да играе още веднъж ", сподели Витория.

" Не искахме да тревожим никого. Не смятах, че е редно Ливърпул, посредством медиатор, да приказва за това, тъй като имахме извънредно значим мач. Салах постоянно е бил с нас. Сега този мач завърши и ще намерим най-хубавото решение за лекуването на играча ", добави селекционерът на " фараоните ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР