Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович започва за трети път

...
Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович започва за трети път
Коментари Харесай

Селекционерът на Черна гора: Не е лесно да победиш българите тук

Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович стартира за трети път с победа квалификации отпред на отбора. Но самичък призна, че тази му победа на открито е доста по-трудна от тези в Латвия и Румъния в други акции. Черна гора имаше щастието да си тръгне с 1:0 от Разград и чака мача със Сърбия с нараснало въодушевление.

" Направихме всичко, с цел да бъдем сполучливи на старта в квалификациите. Когато играеш по този начин, когато се бориш по този начин, тогава футболът ще ти се отблагодари. Поздравявам футболистите за волята, за напъните, не е елементарно да победиш българите тук ", сподели Радулович, който не води тима си от пейката поради наказване.

Той добави, че Черна гора може и да не е надиграла домакините, само че е била по-опасния тим, имала е повече положения и е била с повече качество в селекцията.

" Имахме две хрумвания в нашата игра, само че първото полувреме още веднъж играхме страхливо, като че ли нямахме смелостта да нападаме. През второто полувреме беше друго, излязохме високо. И когато Йоветич и Йовович влязоха, ускорихме играта, която в последна сметка реши мача. Видяхме какво значат Йоветич и Савич за нас, те отсъстваха в 80 % от мачовете през последните две години, същински водачи на терена, играчи, които дават сигурност и убеденост на целия тим ", радва се треньорът на гостите.

" Теренът беше бърз, хлъзгав, не беше елементарно да се играе, някои футболисти се разминаха с микротравми. Опасявам се също, че травмата на Йовович не е безобидна, само че ще забележим като се прибиерем ", приключи Радулович.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР