Селекционерът на Бразилия Тите заяви, че изпитва огромна горчивина след

...
Селекционерът на Бразилия Тите заяви, че изпитва огромна горчивина след
Коментари Харесай

Тите: Загубихме невероятен мач, в който съдбата беше жестока към нас

Селекционерът на Бразилия Тите съобщи, че изпитва голяма мъка след отпадането от международното състезание по футбол в Русия. Големият любимец за купата напусна конкуренцията още в четвъртфиналите след загуба с 1:2 от Белгия.

Бразилия позволи първа загуба от две години насам и едвам втора в 26 мача под управлението на Тите. " Селесао " доминираше през цялата среща с белгийците, насочи близо 30 удара - една трета от които точни, само че означи единствено едно попадение.

" Във футбола има случайност, само че аз не обичам да приказвам за шанс. Не имам вяра в шанса. Беше ли Куртоа късметлия? Не, той беше необикновен. Белгия беше способен и ефикасен тим ", сподели Тите след дуела.

" Случайността, нещастното стичане на събитията, тези неща се случват във футбола. И през днешния ден се случиха. Болезнено е да го кажа и по никакъв метод не желая да подценявам успеха на Белгия, тъй като те са страховит тим. Но ориста беше жестока към нас. Тежко е и е доста мъчно за приемане ", добави селекционерът на Бразилия.

По думите му дуелът е бил от извънредно висока класа. " Ние имахме контрола в две-трети от него, само че за разлика от нас Белгия трансформира своите шансове в голове. Трудно е да го кажа, само че това в действителност беше страховит мач сред два доста впечатляващи в техническо отношение тимове. "

" С цялата тази болежка, която усещам, и с цялата мъка, която чувствам, е мъчно да се приказва, само че тези, които обичат футбола, са изпитали огромно наслаждение, до момента в който гледат този мач. Наистина какъв мач единствено беше ", добави Тите.

Селекционерът на Бразилия отхвърли да разяснява своето бъдеще. По думите му в този момент не е верният миг да се мисли за това и да се взимат решения.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (393)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР