Селекционерът на Бразилия Тите подаде оставка снощи. Това се случи

...
Селекционерът на Бразилия Тите подаде оставка снощи. Това се случи
Коментари Харесай

Бразилия остана без селекционер, Неймар намекна за отказване

Селекционерът на Бразилия Тите подаде оставка нощес. Това се случи незабавно след отпадането на четвъртфинала на Мондиал 2022. Южноамериканците изгубиха след дузпи от Хърватия. Мачът приключи 0:0 в редовното време и 1:1 в продълженията..

„ Много тежка загуба, само че аз съм изцяло в мир със себе си. Край на цикъла. Това решение съм го взел не в този момент, а преди година и половина. Не съм лицемерен и не съм водил тима, с цел да печеля купата и по-късно да върша драми, с цел да ме оставят на поста. Всеки, който ме познава, знае това доста добре. Още преди Мондиала споделих, че по-късно състезание си потеглям. Нямам причина да неистина, съобщи 61-годишният селекционер на Бразилия..

Голямата звезда Неймар пък сподели, че не е на „ 100% сигурен дали ще продължи да играе за тима “. „ Не затварям вратите към националния отбор, само че сега не мога да кажа, че ще се върна. Нуждая се от време да помисля. Да реша кое е вярно и за мен, и за националния отбор “, сподели той. Неймар изравни върха на Пеле от 77 гола за националния отбор нощес. Нападателят дебютира за националния отбор на 18 години и има три участия на международни шампионати.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР