Селекционерът на белгийския национален отбор Роберто Мартинес успокои страстите около

...
Селекционерът на белгийския национален отбор Роберто Мартинес успокои страстите около
Коментари Харесай

Нищо сериозно около Наинголан, ще играе утре

Селекционерът на белгийския народен тим Роберто Мартинес успокои пристрастеностите към днешното неявяване на халфа Раджа Наинголан . Испанският ментор съобщи, че звездата на Рома е пропуснал заниманието по „ персонални причини”, само че ще играе в утрешната контрола.

29-годишният Наинголан не излезе за утринното занятие, в което не взе участие и футболистът на Тотнъм Муса Дембеле. Последният се трудеше интензивно във фитнеса, до момента в който за първия никой не даде никакво пояснение.

Едва няколко часа по-късно се появи известие в формалния акаунт на „ алените дяволи” в „ Туитър”. Пропуснатото занятие няма да попречи на Наинголан да взе участие в инспекцията против Саудитска Арабия.

„ Раджа Наинголан ще има своя късмет да се изяви”, разяснява Роберто Мартинес в брифинга си.

„ Той работи крепко през седмицата и в този момент би трябвало да го забележим в мача. Раджа е футболист, който има потребност от независимост, с цел да пробива към наказателното поле. Няма по какъв начин да му се постановат ограничавания. Очаквам от него същото, както от останалите ни играчи”, добави Мартинес.

⚽️ @mousadembele
& @OfficialRadja were not in training today. Mousa worked in the gym, Radja was absent due to personal reasons #BELKSA #REDTOGETHER
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР