Селекционерът на баскетболния ни отбор Росен Барчовски говори след загубата

...
Селекционерът на баскетболния ни отбор Росен Барчовски говори след загубата
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Защитата ни се пропука, тук се иска сърце и характер

Селекционерът на баскетболния ни тим Росен Барчовски приказва след загубата от Швеция в първия мач от квалификациите за ЕвроБаскет 2025.

" Независимо, че ни надиграха, имахме обстановки преди края. Те направиха няколко пропуща, а ние направихме ужасно обикновена неточност. Това бе значим миг, всяка точка е значима и те го знаят. Има и други неща, които са по-важни и са справедливи. Те ни превъзхождаха ръстово на всеки пост. Ние имаме две високи момчета, които дават отговор на техните габарити, само че тях ги нямаше. Ние нямахме едно отиграване изпод под коша. Защитата ни се пропука, сменяхме най-различни типове. Минаваха ни и пресечки и добави...бяха по-добрият тим. Това за което скърбя е, че не загубихме с по-малка разлика и не го докарахме до такава степен в края те да са изплашени и да объркат. Имаме единствено 10 асистенции, което не е особено. Те ни пазеха вярно. Най-големият проблем беше, че Павлин беше под въпрос дали ще играе, с инжекции и болки, видяхте първоначално. Коди Милър-Макинтайър при започване на втората част получи крамп. Казаха от медицинския щаб, че няма да може, само че той въпреки всичко пристигна и сподели, че ще опитва в края "

" Позитив няма. Аз ще ги похваля за битката, само че би трябвало да поправяме някои неща. Има играчи с дребен принос и в отбрана, и в нахлуване. Тук се желае темперамент и сърце "

" Аз желая двамата да се възстановят, ще е мъчно и без един от тях. По другите неща ще работим "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР