Селекционерът на българския национален отбор по волейбол за жени до

...
Селекционерът на българския национален отбор по волейбол за жени до
Коментари Харесай

Владислав Тодоров: Много сме доволни от категоричната победа, дано продължим по същия начин

Селекционерът на българския народен тим по волейбол за дами до 17 години Владислав Тодоров остана доста удовлетворен от победния старт на неговия отбор в квалификациите за Евроволей 2023.

По-рано през днешния ден младите " лъвици " надиграха с 3:0 (25:11, 25:13, 25:14) състава на Молдова, а пред уеб страницата на БФ Волейбол Тодоров призна, че е очаквал нерешително начало на срещата.

" Много сме удовлетворени и радостни от безапелационната победа. Очаквах нервно начало, само че още на загрявката видях, че девойките са съсредоточени и спокойни. Дадох късмет на всички състезателки в този мач. Използвах и разнообразни разновидности на игра предвид на идващите ни противници, а също и девойките да почувстват атмосферата на игрището ", разкри Тодоров.

Българският селекционер похвали още своите девойки за отношението им към дуела и за обстоятелството, че не са подценили противника.

" Въпреки разликата в класите и превъзходството ни в мача, радващо е, че състезателките се отнесоха с почит към противника. Нито за момент не си разрешиха разпределяне и резервираха централизация през цялата среща. За нас беше значимо да отбележим едно положително начало и се надявам да продължим по същия метод в шампионата ", приключи Владислав Тодоров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР