Селекционерът на българския национален отбор по футбол - Ясен Петров,

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол - Ясен Петров,
Коментари Харесай

Ясен Петров: Oчаквам победа срещу Грузия, резулатите на отбора рано или късно ще дойдат

Селекционерът на българския народен тим по футбол - Ясен Петров, чака победа за " лъвовете " против отбора на Грузия от втория кръг на група 4 от Дивизия " C " на Лигата на нациите. Петров съобщи това на конференцията преди конфликта, в компанията на бранителя Антон Недялков.

Двубоят e с начален час 21:45 ще бъде излъчен онлайн в ефира на Българска национална телевизия и онлайн в спортната секция на уеб страницата www.bntnews.bg. Студийната стратегия, отдадена на срещата, започва в 21 часа.

Добрата вест за отбора ни е, че няма контузени футболисти след семейството със Северна Македония, приключило наедно 1:1 в Разград.

Наставникът съобщи, че ще направи промени в стартовия състав за утрешния мач с грузинците.

" Имаме двама индивида с проблеми, през днешния ден ще бъдат тестирани, с цел да забележим какво е тяхното положение. От мача със Северна Македония нямаме футболисти с болежки, само че при всички положения ще създадем промени, с цел да извлечем максимума от това, с което разполагаме ", стартира Петров.

Ясен Петров разкри, че идният дуел ще бъде сложен, само че чака отборът ни да се поздрави с победа.

" Никога не разясня съперника, почитаме отбора на Грузия и наставника Вили Саньол, само че желаеме на следващия ден да победим.Наясно, че това ще бъде напълно друг дуел. Разузнали сме детайлно отбора на Грузия, чака ни сложен дуел, само че ще създадем всичко допустимо, за победим. Всички е в нашите ръце ", сподели наставникът.

Петров показа, че отборът ни в никакъв случай не се е определял като любимец, само че за всеки мач се бори за триумф във всеки мач.

" Във футбола любимци и новобранци няма, резултатите от Лигата на нациите го потвърждават. Футболът стана доста изравнена игра. Никога не сме се определяли за любимци. Опитваме се да вкараме в главите на нашите футболисти, че във всеки мач се борим за победа ", добави експертът.

Той е на мнение, че съставът ни има бъдеще и рано или късно резултатите ще бъдат налице.

" Година и половина подмладяваме тима и се опитваме да изградим ядрото на този отбор. Този състав има бъдеще и съм уверен, че това, което сме създали рано или късно ще даде резултат ", приключи Ясен Петров.

Бранителят - Антон Недялков, е убеден, че при спокойна игра успеха за България е обезпечена.

" Грузия е доста стилен тим, който практикува стилен и нападателен футбол. На нас това не ни пречи, желаеме успеха и ще видите резултата на следващия ден. Очаквам сложен мач, само че сме готови. Всички чакаме мача с неспокойствие. Трябва да бъдем спокойни и ще ни се получат нещата ", съобщи от своя страна националът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР