Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кърстаич вероятно

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кърстаич вероятно
Коментари Харесай

Край! Казанджията Кръстаич ще изпее лебедовата си песен за България в мача с Албания

Селекционерът на българския народен тим по футбол Младен Кърстаич евентуално във вторник ще води " лъвовете " за финален път, заяви за Българска телеграфна агенция член на изпълнителния комитет на БФС. На 17-и октомври България гостува на Албания от 19:00 часа на новия стадион в Тирана в другарски мач.

Срещата с албанците идва след унизителното проваляне с 0:2 от Литва в София в група G от Европейските квалификации. С оглед на развиването на групата и цялостната обстановка, е доста евентуално българският внушителен отбор да остане на последно място.
 Венци Стефанов изригна: Кръстаич е крайник от маса!
Венци Стефанов изригна: Кръстаич е крайник от маса!

Спас Делев ли е най-хубавият ни централен нападател, пита босът на Славия

След като мине срещата с Албания, следва събиране на Изпълкома на БФС точно с тази цел - разбор на обстановката и разглеждане на бъдещето на Кръстаич отпред на българския тим. На диалозите ще участва и техническият шеф на централата и отговорник за националните тимове Георги Иванов. Но възможностите на треньора да продължи към ноемврийските два мача с Унгария в София и със Сърбия в Лесковац действително са съвсем илюзорни. Датата на въпросното заседание на Изпълкома за момента не е ясна, само че ще бъде избрана от президента на централата Борислав Михайлов.
 Кокала: Кръстаич пее добре и прави хубава ракия, споделят му кои играчи да вика
Кокала: Кръстаич пее добре и прави хубава ракия, споделят му кои играчи да вика

" Има богата банкетна просвета "

Вече са почнали и диалози за правоприемник на някогашния централен бранител на Шалке 04 и Вердер, като сигурно българин ще води тима в Лигата на Нациите през 2024-а година. За момента са обсъждани разновидности са треньорите на първите два тима в efbet Лига - Александър Томаш на Локомотив (Пловдив) и Илиан Илиев на Черно море (Варна), както селекционера на младежкия тим Александър Димитров. Опция за народен селекционер е и Станимир Стоилов, който по-рано тази есен се раздели с Левски, само че има предложение от кипърски клуб. Илия Груев също е измежду коментираните имена.

" Никой не се е месил в работата на Младен Кръстаич и той има цялостна независимост както в избора на групата за всеки от мачовете, по този начин и в определянето на стартовите 11. Със сигурност имаше много положителни моменти, тимът направи хубави мачове. Резултатите обаче са извънредно незадоволителни. Затова и управата ще се събере и ще разиска обстановката генерално ", подсигурява индивидът от БФС.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР