Селекционерът на българския национален отбор по футбол Илиан Илиев даде

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Илиан Илиев даде
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Азербайджан заслужава уважение, ще направим всичко възможно да спазим традицията да не губим от тях

Селекционерът на българския народен тим по футбол Илиан Илиев даде конференция преди втория дуел на " лъвовете " от приятелския шампионат FIFA Series против състава на Азербайджан.

Българският ментор показа, че чака сложен мач против азерите и добави, че отборът ни ще се опита да продължи наклонността да не губи от този противник.

" Гледахме на запис мача на Азербайджан с Монголия, домакините преобладаваха през целия мач и са победили справедливо. Този шампионат и изключително утрешният мач ще ни оказват помощ да се подготвим за Лигата на нациите. Очаква ни сложен мач. Ще създадем всичко допустимо да спазим традицията България да няма загуба ", стартира Илиев.

" След мачовете със Сърбия и Унгария имаше доста позитиви. С Танзания на моменти видяхме това, което искахме. Не изиграхме най-хубавия си мач. Имаше моменти, в които не играехме добре. Важно е рецензиите да се базират на обстоятелства. Организацията тук е съвършена. Условията, които ни предоставиха са едно от нещата, поради които приехме да дойдем ", продължи българският експерт.

Старши треньорът на националния ни отбор разкри още дали има футболисти, на които няма да може да разчита в утрешната среща и беше безапелационен, че " трикольорите " би трябвало да са оптимално фокусирани против Азербайджан.

" Имаме още хора, които имат отмалялост. Ще преценим на тренировката дали можем да ги използваме. Но няма да бягаме от предния състав. Искаме всеки мач да демонстрираме по-добре лице. След позитивните мнения след Унгария и Сърбия, срещнахме съперник, който единствено може да ни навреди. Мачът си вървеше умерено. Сигурен съм, че ще подходим друго в този мач ", съобщи родният селекционер.

" Теренът ще е по-добър. Азербайджан заслужава почитание, доста от футболистите им играят в Карабах, знаем по какъв начин се показаха против Леверкузен. Трябва да сме оптимално фокусирани. Липсваше ни предния път самочувствие във владеенето на топката. Утре би трябвало да подобрим това. Трябва по най-бързия метод да си взимаме топката ", приключи Илиан Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР