Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев сподели, че тимът

...
Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев сподели, че тимът
Коментари Харесай

Хубчев: Отсъстващите от състава са най-добрите в момента в България

 Кирил Десподов също отпада от сметките на Хубчев за Лига на нациите
Селекционерът на българския народен тим Петър Хубчев показа, че отборът ни е мощен поради колектива. " Лъвовете "  заминаха за Кипър за предпоследната си среща от шампионата Лига на Нациите.

От групата отпаднаха вратарят Пламен Илиев и крилото Кирил Десподов, а Благой Макенджиев от Черно море беше привикан за вратарския пост.

Националите ни имат 9 точки и спорят за 1-ата позиция в Група 3 на Лига С на шампионата с отбора на Норвегия. Кипър е на 3-о място в групата с 4 точки. Срещата е на следващия ден от 21:45 часа на стадион ГСП в Никозия.

" Радвам се, че стана като традиция да давам отговор на сходни въпроси - че работата беше много съсредоточена и сериозна. Смея да кажа, че сме постигнали нещо с този тим.

Всеки треньор разчита на нещо, а ние разчитаме на отборния дух, на връзката вътре в тима. Разчитаме на колектива и това, че отсъстват някои, дава опция на другите да играят. Доста съществено се тренира.

По мотив отпадането на двамата играчи, които бяха в предварителния лист, треньорът отговори: " Може би отсъстващите са най-хубавите сега в България с тези качества.

Но другите също имат качества. Това, че отсъства един или различен състезател, които имат някакви качества, то заместниците им евентуално имат други качества.

По принцип всеки триумф е значим. Да, успеха в първия мач е спомагателен тласък за тима. Радвам се на успеха над Кипър в първата среща, само че аз одобрявам като огромна наслада всяка една победа на тима ", сподели Хубчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР