Селекционерът на България Ясен Петров се надява избраниците му да

...
Селекционерът на България Ясен Петров се надява избраниците му да
Коментари Харесай

Ясен Петров: Трябва да вкараме гол и да запазим "суха" мрежа

Селекционерът на България Ясен Петров се надява избраниците му да играят добър футбол против Северна Ирландия, да вкарат гол, само че и да не позволен подобен.

Петров разкри, че ще забележим в игра дебютанти, само че няма да има никакво подценяване на противника.

" Гледахме Северна Ирландия против Италия и Съединени американски щати. Надявам се да знаем задоволително, само че са имали два доста тежки мача. Това за нас е трети следващ мач против тим, който е пред нас в ранглистата. Няма да бъде елементарно, само че ще опитаме да играем футбол и да търсим резултат, без да подценяваме тима на Северна Ирландия ", стартира Петров на конференцията преди дуела в сряда вечер.

" При всички положения би трябвало да вкараме гол. Задължително е и да запазим вратата си " суха ". Принудени сме да създадем промени, тъй като има отмалялост във футболистите, а ние имаме свежи и младежи. Ще дадем късмет на такива, които не са играли и нека ни се получат нещата ", сподели още селекционерът.

" Ние нямахме доста време за работа, това не е опрощение. В момента градим съвсем нов тим. Досега имаме пет дебютанта, на следващия ден ще има нови хора. За някои от тях това ще са първи мачове в националния. Трябва ни време, което го нямаме, само че имахме тежки мачове против Швейцария и Италия. Изиграхме доста едва полувреме против първите. Отборът демонстрира по-добро лице и желаеме да реализираме резултати, а за всеки идващ мач се надяваме да стъпим на позитивното и да демонстрираме по-добри изяви ".

" Каквото и да чакам, на следващия ден ще разберем. Отново ще би трябвало да ротираме състава си поради трите мача в къс интервал ", сподели още Ясен Петров.

След двете загуби от Швейцария (1:3) и Италия (0:2), " лъвовете " ще се борят за първи точки против Северна Ирландия на следващия ден вечер от 21:45 ч. Съперникът ни също е с нулев актив.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР