Селекционерът на България Ясен Петров обяви, че ще направи много

...
Селекционерът на България Ясен Петров обяви, че ще направи много
Коментари Харесай

Много промени в тима за Италия, Гълъбинов ще води атаката

Селекционерът на България Ясен Петров разгласи, че ще направи доста промени в стартовия състав за утрешния мач с Италия. Нашите одобряват приемат скуадра адзура на стадион " Васил Левски " в конфликт от международните квалификации.

" Днес ще разберем за Кирил Десподов. Той ще се опита на тренировката и ще забележим по какъв начин се усеща. Не беше доста прелестно това, което видяхме в първите 12 минути. За първи път в живота ми се случва такова торнадо. Ние обаче няма да се оправдаваме. Не беше прелестно, само че швейцарците желаеха да ни разгромят. На мен обаче ми хареса реакцията на тима след почивката. Реакцията на тима на полувремето и през втората част е нещото, върху което да стъпим.

Швейцария е машина, която се основава към този момент седем години. Те работят по стратегия, която е от 17 години. Те се познават единствено по слух. Ние обаче допуснахме доста обикновени неточности и то за 12 минути. Момчетата демонстрираха прекомерно огромно предпочитание. Аз нося отговорността за представянето в първите минути. Заставам зад момчетата ", стартира Петров.

" Причината за загубата съм аз. Аз съм избрал този състав. Щях да отвръщам по същия метод. Нека да оставим момчетата. Аз бях до Италия и приказвах персонално с Андрей Гълъбинов. Казах му, че ще играе в този мач. Играчите би трябвало да играят за лъвчето. Пуснахме момче на 21 години. Имаме още момчета, които чакат да дебютират, само че това би трябвало да стане доста деликатно ", добави още той.

" Знам цялата статистика от мача. В началото те правеха по 75 паса, а ние по 5. Те работят от доста години, а ние за три дни няма по какъв начин да създадем по този начин, че да владеем топката. Ние ще се опитаме, само че ни би трябвало време. Този тим има потребност от поддръжка. Няма да са малко измененията. Ще имаме друга тактика за всеки мач. Днес имаме две тренировки. Тренираме вярно. Вероятно е Вальо Антов да играе против Италия.

Ще се опитаме да не повтаряме грешките в мача с Италия. Атмосферата е доста положителна. Искам да продължи това, те да се поддържат. Ние би трябвало да вървим напред. Това е най-важното. Трябва да се сбием и да покажем зъби ", приключи Ясен Петров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР