Селекционерът на България Ясен Петров направи равносметка на пердставянето на

...
Селекционерът на България Ясен Петров направи равносметка на пердставянето на
Коментари Харесай

Ясен Петров: Тенденцията е да се свири срещу българските отбори

Селекционерът на България Ясен Петров направи равносметка на пердставянето на родните тимове в зимните контроли. Той показа в изявление за Българска национална телевизия, че наклонността е задграничните съдии да свирят в ущърб на родните отбори.

“Направи ми усещане, че имаше доста съдийски неточности, и то постоянно в ущърб на българските тимове. Тенденцията е такава. Но като цяло представянето на българските тимове беше на равнище.

Националният тим е отворен за всеки, който е в добра форма, демонстрира резултати и положителни игри. Но би трябвало да покаже. Не съм от притеснителните. За мен националния не е чест, а идея. Трябва да създадем един добър тим. Играем 11 на 11. Малко по-възрастен съм, само че съм си същия по темперамент. Дай Боже да е за положително. Самочувствието се гради с резултати. Всичко е пред нас и през днешния ден. Връщейки се обратно, нищо няма да създадем.

Говорили сме с доста футболисти. С всички, с които съм приказвал, им искам доста шанс и здраве. Всеки млад, който играе добре и ви бърка в очите, е добре дошъл”, сподели Ясен Петров, който разгласи, че е удовлетворен от прехвърлянето на Антов в.

“Естествено, че прехвърлянето на ме радва. Кой треньор не би се гордял с футболист, който играе в такова мощно първенство”, добави селекционерът на трикольорите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР