Селекционерът на България Пламен Константинов призна след загубата с 0:3,

...
Селекционерът на България Пламен Константинов призна след загубата с 0:3,
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Този отбор може да играе много по-добре


Селекционерът на България Пламен Константинов призна след загубата с 0:3, че отборът на Русия е надиграл изрично "лъвовете" в зала "Арена Армеец". Константинов обаче акцентира, че в случай че България е в оптимално физическо положение, може да демонстрира доста по-добри игри.

„ Русия ни надигра по всички индикатори. С това, което сподели техният тим, ние нямаме причини против такава игра. Момчетата доста желаеха да се потвърдят, само че тук приказваме за друга класа която сподели Русия. Рядко съм виждал руснаците да играят от началото до края, без да създадат най-малък спад в нито един гейм. Играха феноменално. Мисля, че този тим може да играе доста по-добре, само че би трябвало да е в оптимално физическо положение. След една подготовка, може би всички състезатели могат да прибавят и това може би ще ни приближи към по-големите", сподели Константинов.

Либерото Теодор Салпаров изрази убеденост, че проблематичните съставни елементи в играта на отбора ще бъдат изчистени.

"Ще гледаме да прогресираме там, където сме на минус като брак. Мисля, че сайдаутът ни куца, сервисът ни куца доста. Там имаме огромен капацитет и там би трябвало да наблегнем, само че аз съм положително надъхан, че тези неща ще ги почистим. Както постоянно националният тим има сервис и офанзива, а в този момент те ни дърпат обратно. С доста работа всичко се реализира. Едва първоначално сме, има още 4-5 месеца, тъй че ще има да прогресираме по всички детайли, с цел да изглеждаме на Световното един доста добре уравновесен тим. Без българския почитател сме за на никое място. Призовавам последователите ни да дойдат във Варна, да ни поддържат на Световното състезание. Не губете религия в нас! Ние ще играем по-добре, сигурен съм, че ще се насладите на страстите на Световното и Лигата на нациите във Варна. Заедно можем да създадем чудеса". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР