Селекционерът на България Пламен Константинов говори след тежката загуба от

...
Селекционерът на България Пламен Константинов говори след тежката загуба от
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Лош мач

Селекционерът на България Пламен Константинов приказва след тежката загуба от Франция с 0:3 във Варна в Лигата на нациите.

“Лош мач! Имаше някакво стъписване от травмата на Тодор Скримов - още не е почнал мача, на първото разиграване и то на задна линия без да скача. Индикацията е, че може би е разкъсване на прасеца, което го вади автоматизирано до края и няма да може да вземе присъединяване до края. И от там насетне не влязохме съвсем в никакъв миг от мача в игра. Изиграхме си може би най-слабия мач до в този момент. Днес бе най-слабия ни мач. Ще би трябвало да си поговорим с момчетата, тъй като това не може да са извинения, без значение от тежката обстановка с контузените един след друг”, съобщи Пламен Константинов.
 България - Франция 0:3 @@@

“Малко ни се събира и повече ни идва на всички, само че без значение от това, тези, които са вътре в игра, би трябвало съсредоточено да дадат максимума от себе си. Това не е максимума, който можем да покажем, без значение от другите проблеми. Надявам се като си поговорим и като изгледаме видеото с Канада, на следващия ден да излезем с други глави”, добави селекционерът на България.

“Не можем да приказваме за детайли, то нямаше волейбол. Беше слаб мач. Беше противен мач и от двете страни съгласно мен, само че французите завоюваха с по-малко директни неточности. И главния проблем през днешния ден беше посрещането ни. Без посрещане мъчно можем да играем волейбол, а от там и офанзивата ни. Ние не бяхме забили офанзива на индивидуален блок доникъде на втория гейм, оставете на двоен или троен. Това не е традиционно за нашия тим, само че ние постоянно сме били с повече атакуващ жанр на игра. Надявам се на следващия ден да изглеждаме друго, въпреки че отново споделям, че малко ни идва допълнително тези травми. Блокиращ тим си когато имаш реализатори. Не може да си измислиш една тактичност и като си имал положителни блокиращи преди да си кажеш " Ние отново ще блокираме ". В общи линии оставаш на това, което имат състезателите. Не мога да кажа, че сме мощно блокиращ тим в този момент, имаме много проблеми. Със сигурност ще търсим смяната против Канада. Не единствено ще я търсим, а тя е задължителна”, добави Пламен Константинов.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР