Селекционерът на България Петър Хубчев сподели по време на официалната

...
Селекционерът на България Петър Хубчев сподели по време на официалната
Коментари Харесай

Хубчев: Водеща утре вечер ще бъде битката

Селекционерът на България Петър Хубчев показа по време на формалната конференция преди семейството на Норвегия на следващия ден вечер, че го тормозят не толкоз характерностите, колкото организацията на водения от Ларс Лагербак отбор. Легендарният бранител изрази мнение, че водеща на “Васил Левски” ще бъде борбата сред двата състава.

“Не се опасяваме от характерности, а от един проведен тим на Норвегия. Страх обаче е прекомерно мощна дума”, обърна се към сътрудник от скандинавската страна в самото начало Хубчев. “Искам на следващия ден вечер да видя себераздаването от Словения, подготвеност за борба от всички. За това приказваме доста от дълго време. Трябва да реализираме едно неизменност от тази позиция. Техническите неточности не ми се желае да ги виждаме, само че те са неизбежни”, добави още героят от САЩ’94.

“Болежки и отмалялост постоянно има, само че те не могат да бъдат опрощение. Сериозен проблем е отсъствието на Васил Божиков. Аз обаче имам вяра на тези момчета и знам, че ще опитат да дадат всичко от себе си. Това обаче е и въпрос на благоприятни условия. Утре вечер борбата ще бъде водеща”, сподели за край селекционерът на “лъвовете”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР