Селекционерът на България Петър Хубчев сподели очакванията си за предстоящата

...
Селекционерът на България Петър Хубчев сподели очакванията си за предстоящата
Коментари Харесай

Хубчев разкритикува публично Попето: Не знам дали ще играе, имам забележки към него

Селекционерът на България Петър Хубчев показа упованията си за идната на следващия ден международна подготовка с Швеция. Двата отбора се изправят един против различен на " Васил Левски " от 21:45 часа. Специалистът разкри, че никой не му е поставял наложително изискване за класиране на международното състезание през 2018 година в Русия и добави, че има огромни упования към някои футболисти и в частност - Ивелин Попов.

" Като цяло мога да дефинира Швеция като един доста мощен тим. След загубата от Беларус задачите остават едни и същи - би трябвало да изградим един стабилен тим. Като пристигнах тук никой не ми сложи задачата да се класираме наложително. Надявам се мачът на следващия ден да е по-различен за нас. Добре познаваме стила на Швеция, този отбор практикува еднакъв футбол от доста време насам, само че се надяваме ние да играем по по-различен метод ”, съобщи той.

" Убеден съм, че с лозунги и апели няма да върнем почитателите на стадиона. Само държанието ни на терена ще получим по-силна поддръжка. Не би трябвало да се сърдим, когато хората имат право да ни подлагат на критика ”, призна наставникът на „ лъвовете ”.

" Трябва да бъдем по-добър колектив на терена. Очаквам по-голямо себераздаване от всеки. Постарахме се в последните три дни да убедим футболистите, че това е нашата тактичност. Живи хора са, разбираме, само че най-малко полагане на оптимални старания сигурно ще търсим ”, сподели още той.

„ За мен не е толкоз значимо кой ще излезе с капитанската лента. Той би трябвало да е водач, който да поведе тима в сложните моменти от мача. Ако играе Ивелин Попов, той ще носи капитанската лента. Имам обаче доста забележки към него по тази причина ще забележим ”, разкри още Хубчев.

Селекционерът категорично отхвърли да е водил договаряния с БФС за нов контракт. Настоящият му договор е за една година и изтича в края на септември. 

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​ 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР