Селекционерът на България Илиан Илиев остана доволен от на турнира

...
Селекционерът на България Илиан Илиев остана доволен от на турнира
Коментари Харесай

Илиев: Важно беше, за да се отърсим от тази лоша серия

Селекционерът на България Илиан Илиев остана удовлетворен от на шампионата FIFA Series. Лъвовете прекъснаха серия от 11 следващи мача без победа.

„ Във футбола е значим резултатът. Важно е, че след година и повече победихме. И то против тим, който знаехме, че може да ни сътвори проблеми и беше в действителност сложен конкурент “, сподели Илиев.

„ При нас, без значение от представянето, трябваше да победим. Много значимо беше, с цел да се отърсим от тази неприятна серия, която ни тормозеше толкоз време. Това, което чакахме да се случи на терена, се случи. Надявам се да стартираме да държим топката и да играем по-добър футбол. Да махнем това напрежение и да изградим жанр на игра. Залогът в мача може би малко ни скова, само че съм удовлетворен от желанието “, добави селекционерът.

Илиев разяснява, че и при равенствата против Унгария (2:2) и Сърбия (2:2) е имало съмнения. „ Предпочитам в този цикъл да градим самочувствие с резултати. Има такива мачове като днешния, в който целите са други. Надявам се в идващия мач да покажем по-добро лице “, изясни селекционерът.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР