Селекционерът на Аржентина - Лионел Скалони, призна, че мачът срещу

...
Селекционерът на Аржентина - Лионел Скалони, призна, че мачът срещу
Коментари Харесай

Скалони: За всички в отбора това са уникални и незабравими моменти

Селекционерът на Аржентина - Лионел Скалони, призна, че мачът против Австралия от 1/8-финалите на Мондиала в Катар, извоюван с 2:1, бил доста сложен, само че в това време разкри, че отборът изживява незабравими моменти сега.

Той отбрани и нападателя Лаутаро Мартинес от рецензиите, откакто таранът на Интер направи няколко съществени пропуща в мача против „ кенгурутата “. С триумфа аржентинците ще се изправят против Нидерландия на ¼-финалите.

„ Лаутаро ни е спасявал доста пъти. Той ни е носил наслада и ще продължи да го прави. Чудесно е, че Хуалиан Алварес вкара гол, Лаутао Мартинес също ще дочака своя миг “, съобщи Скалони.

„ Мачът беше сложен. Австралия оказа сериозна опозиция през първото полувреме. На почивката внесохме известни корекции, които ни помогнаха. Мисля, че заслужавахме да спечелим умерено. Не успяхме да вкараме трети гол и последните минути бяха нервни “, разяснява наставникът на „ албиселесте “.

„ Много е вълнуващо да сме тук и да сме толкоз сплотени. За всички, които са част от тима, това са неповторими и незабравими моменти “, сподели още Скалони.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР