Селекционерът на Англия Гарт Саутгейт не открои отделни футболисти след

...
Селекционерът на Англия Гарт Саутгейт не открои отделни футболисти след
Коментари Харесай

Саутгейт похвали Англия за професионализма

Селекционерът на Англия Гарт Саутгейт не открои обособени футболисти след разгромната победа с 5:0 над Сан Марино. Джеймс Уорд-Праус и Оли Уоткинс означиха първите си голове за "трите лъва ", а резултатът можеше да е доста по-изразителен, в случай че не бяха впечатляващите намеси на вратаря на гостите Елиа Бенедетини.

"Направихме това, което трябваше. Хареса ми методът, по който пресирахме и бързо си връщахме топката. Това е белег за манталитета ни. Разбира се, противникът не беше от нашата класа, само че все пак подходихме съществено. Много от футболистите се показаха на високо равнище и ми е мъчно да посочи един или двама ", сподели Саутгейт.

"Чудесно беше да видя по какъв начин съотборниците на Уоткинс се зарадваха на гола му. За него това беше специфичен миг. Той доста бързо се вписа в състава и в тима като цяло. Джуд Белингам също се включи добре. Той ще е част от бъдещето на Англия. Важното е да успеем да му помогнем да се интегрира и да развие качествата си ", продължи Сайтгейт.

"Джеси Лингард? Той работи доста добре с топката, образован е и умее да намира свободни пространства. Може да е по-прецизен в завършващия удар, само че хубавото е, че още веднъж е с нас и си връща увереността ", добави наставникът на Англия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР