Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт призна, че е унизително за

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт призна, че е унизително за
Коментари Харесай

Саутгейт: Унизително е да играем пред полупразни трибуни

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт призна, че е унизително за страната, че отборът ще посрещне европейския първенец Италия на полупразен стадион. Следващите две семейства на Англия от шампионата за Лигата на нациите са против Италия в събота, 11 юни и във вторник, 14 юни против състава на Унгария. Двата мача ще се играят на стадиона на Уулвърхемптън.

Двубоят с националния тим на Италия ще се организира единствено пред към 3000 души аудитория, най-вече деца под 14 години, поради наказването от УЕФА след безредиците на финала на Евро 2020 на стадион „ Уембли “ в Лондон.

„ Унизително е за Англия като страна. Мисля, че доста от тези, които предизвикаха проблемите, не са футболни почитатели. Говорихме задоволително за това. Това, което ще кажа е, че болшинството от наши последователи, които пътуваха за Германия, се държаха брилянтно. Благодаря им, тъй като може би хората чакаха нещо друго “, разяснява Гарет Саутгейт.

Селекционерът чака да може да разчита на всичките си футболисти. „ Ще преценим съгласно положението им “, сподели Саутгейт.

Фил Фодън се възвръща от коронавиус, а Калвин Филипс към този момент тренира настрана от главната група.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР