Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт поздрави всичките си футболисти за

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт поздрави всичките си футболисти за
Коментари Харесай

Саутгейт не се съмнява кой е бил №1 срещу германците

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт поздрави всичките си футболисти за изявите им против Германия в контролата на “Уембли” (0:0), само че обърна особено внимание на един от тях - Рубен Лофтъс-Чийк. Халфът е благосъстоятелност на Челси, само че сега е преотстъпен в Кристъл Палас. 21-годишният дебютант получи място в центъра на терена и в огромна степен обезличи Месут Йозил и беше определен за Играч на мача.

“Виждал съм го да играе по този метод още от тима до 16 година Независимо мощното му наличие, от време на време той не е задоволително убеден в себе си”, съобщи наставникът на “трите лъва”.
This is pure filth from Ruben-Loftus Cheek omggg. pic.twitter.com/j67qomn3kH
— T (@HazardFlicks) November 10, 2017

“Тази вечер обаче му трябваха единствено 10 минути, с цел да се огледа в близост и да каже, че може да се оправи - продължи Саутгейт. - Той разполага с доста мощни качества, топ качества, и поради това е в тима. Широката общност може би не го познава задоволително - би трябвало да го следиш изкъсо - само че ние имаме вяра в неговите благоприятни условия, както и в тези на останалите момчета, които играха. Не съм сюрпризиран от показаното от тях. Те демонстрираха същото и в предходните години от развиването си. Усеща се една сила в тази група от футболисти. Нещата малко се объркаха поради тези отдръпвания на играчи поради контузии, само че като цяло нещата са добре. Представянето беше окуражаващо.”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР